dilluns, 18 de febrer del 2008

Sessió de tortura.

En Bunny, el conillet grindcore va aparcar el patinet rosa que havia utilitzat per anar a donar un vol, va entrar a la seva caseta rosa i va entrar ràpidament al subterrani.

Va baixar la escala, disfrutant cada pas que el duia a la seva sala super secreta. Va obrir la porta, allà va veure el seu vestuari: Uns guants de goma, una bata de cirurgià, tisores, bisturins i mangueres per netejar. Es va vestir, va posar-se els guants de goma per no tacar els seus pelets blancs i suaus, es va posar la bata de cirurgià i es va ben cordar, es va posar les ulleres per no tacar-se i va agafar els instruments. Va obrir la segona porta.

Allà, sobre una taula, lligat de peus, mans, tors i coll hi havia un okupa. Al veure el conillet blanc tot equipat es va posar a xisclar. En Bunny es va acostar lentament, poc a poc, assaborint el seu incipient terror, l'okupa estava tremolant i no podia controlar els nervis, veia molt clar el que li anava a passar.

En Bunny va agafar les tisores i s'hi va acostar, li va agafar les rastes i de mica en mica els hi va anar tallant.
- rac i la rasta queia a terra.
- rac i la següent rasta queia a terra.

l'okupa intentava moure el cap, però estava massa subjectat. Un cop en Bunny el va tenir ben pelat li va acariciar la closca, ara totalment llisa.

Va agafar el bisturí i va començar a tallar-li la roba, va començar per les sabates ronyoses, pujant-li pels pantalons bruts, la roba interior indescriptible, la samarreta esparrecada. Un cop va tenir l'okupa, que no havia deixat de xisclar totalment despullat sobre la taula, començava realment el festival.

Va agafar sabó i aigua i va començar a rentar-li els peus, l'aigua queia negra a terra i l'okupa xisclava i xisclava:
- No!!! No!!!! (tiu) no em netegis (tiu)
- Noo!!! anticaspa noooooooo
- Capitalista de merdaaaaa els polls també ténen dret a viure!!!!! (tiu)

i en Bunny reia i reia, engrescant-se cada vegada més, perdent casi el control, el dutxava i li rentava el cap, li tirava aigua i el tornava a netejar...

Un cop l'okupa es va haver desmaiat en Bunny es va sentir esgotat, però encara no s'havia acabat. Faltava el toc final.

Va fer olorar cloroform a l'okupa, assegurant-se així de que estaria totalment adormit. El va deslligar i li va posar unes sabates nàutiques, amb uns pantalons "Burberry", una camisa i un polo amb unes lletres gegants que posaven "Ralph Lauren". Ho va enganxar tot a la seva pell amb Imedio. Va carregar el cos inert al seu patinet i va portar-lo d'amagat fins al centre de la Ciutat Piruleta. Allà, mentres ningú mirava el va deixar a terra. Encara tardaria unes hores en despertar-se, i llavors, al veure's vestit de "pijillo" la seva bogeria seria insuperable.

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Conclusió:
En Bunny és un conillet esquizofrènic, però net.

5 comentaris:

Finestreta ha dit...

Jajajajajaj! M'has fet riure molt!!! M'agradaria veure la seva cara quan es despertés!

Unknown ha dit...

Proposo una continuació d'aquest post on en Bunny, qui encara no ha sadollat la seva set de netejar ronya i exterminar polls, es dirigeix amb la seva bata de cirurgià cap a la sala Inferno, on hi ha congregats prop de 300 okupes per assistir a l'abominable concert de la banda "El Ataque de la Basura Radioactiva".

peperines ha dit...

EL PRIMER SOMRIURE DEL DIA,gracies

Josep B. ha dit...

Genial! Quin conillet més malparit! He rigut una bona estona!

Ana ha dit...

Ostres! Quina història més divertida :) Jo també he rigut molt :)