dimecres, 13 de febrer del 2008

Un vespre a can Bunny

Estava en Bunny un vespre a casa seva. A fóra plovia i feia molt de fred. Estava tranquilament assegut a la seva butaca predilecta, prop de la llar de foc disfrutant d'un puro i d'una tassa de llet calenta amb Nesquick.

Amb una cara de decepció va girar la pàgina del llibre que estava llegint, el Mein Kampf, no li estava agradant gaire, es pensava que hi hauria tiros i salvatjades, i res, tant sols palles mentals d'un home amb clars problemes d'erecció.

Va arrencar una altre pàgina, en va fer un carquinyoli i la va untar amb el nesquick i se la va menjar, al menys el paper era de bona qualitat.

Va repassar la seva biblioteca, tant sols obres de grans autors de la literatura, Cervantes, Orwell, Douglas Adamns, Virgili, Homer, Playboy... un dels grans avantatges que tenia era que era capaç de menjar-se els llibres que no li agradaven, que era, justament, el que estava fent.

La lectura l'aborria francament, es va aixecar i es va dirigir tot pensatiu cap a la cuina, va obrir la nevera i en va teure un peu, el va olorar i el va llençar a la basura, sempre li passava el mateix amb els peus, no se'ls menjava i es feien malbé a la nevera.

Tot seguit, va anar a la sala de Mapes, allà tenia un mapamundi gegant. Cada dia hi passava hores mirant-se les rutes de transport de suministres i hi feia tàctiques sobre com conquerir-lo. Faltava poc per la gran invasió. Un cop el món fos seu, exterminaria els emos, els cuiners francesos i els guionistes de programes del cor de televisió. Faltava poc, faltava poc...

Conclusió:
Llegeix bona literatura o te l'hauràs de menjar
Conclusió 2:
Sóc carn de psiquiatre, ho sé.

1 comentari:

Finestreta ha dit...

Ostres, que és una segona part d'alguna cosa o sóc jo que m'he perdut?!?!?!

Malegro que per aquí Stuttgart tot anés bé! Tot i que moooooooooolt fred tampoc fa eh!!!

I per últim, benvingut al club bloger! :)