dijous, 3 d’abril del 2008

En Bunny se'n va a dormir.

Tercera vegada que intento penjar el post :(

Dedicat a la finestreta.

En Bunny va arribar a casa seva, va deixar el patinet al garaig, casi sense aparcar, i va arrastrar els peus fins al pis de dalt.

Havia sigut un dia de mil dimonis, estava esgotat. A les 6 s'havia aixecat per anar a còrrer, llavors havia anat a treballar. No havia sigut un bon dia, 3 reunions a hores intempestives i mails constants que no l'havia deixat treballar concentrat :(

Després de la feina, doncs al curs de Llúdric, l'idioma de les llúdrigues. Sempre li havien caigut simpàtics aquests animalets i havia decidit feia poc aprendre el seu idioma. Però ara resultava ser molt molt difícil.

Total, que eren 2/4 de 10 del vespre i tot just arribava a casa. Es va posar a fer el sopar, va sopar, va rentar plats i llavors se'n va anar al seu despatx. Estava tant cansat que ni tant sols tenia ganes de llegir, ni d'escoltar música. Va decidir que el millor seria anar a dormir.

No us ho havia dit, però en Bunny tenia parella, una conilleta molt bufona (per motius que ara no venen al cas la conilleta m'ha demanat no aparèixer gaire en les historietes d'en Bunny). Bé, doncs el cas és que en Bunny va a dormir, es posa al llit i quan ja se li tancaven els ulls sent una veueta al seu cantó que diu:

- Bunny, no tinc són.

I en Bunny li contesta:

- Jo estic molt cansat, sisplau deixa'm dormir conilleta.

La conilleta:

- Si jo no dormo, tu tampoc.

I la conilleta li comença a bufar a la cara. En Bunny es gira i li diu:

- Va deixa'm dormir!

I la conilleta s'aixeca del llit i comença a donar bots dient:

- No tinc són, no tinc són.

En Bunny, que com tots sabeu, és un conillet amb recursos va treure un esprai "adormilogen" de sota el coixí i n'hi en va llençar un bon raig a la conilleta, que va caure estessa suaument sobre el llit. En Bunny tot seguit la va agafar, la va posar dins el llit, la va abrigar i li va fer un petó de bona nit, i van dormir els dos :)

Conclusió: Deixeu dormir al personal coi!

3 comentaris:

Finestreta ha dit...

Jajajajajajaja, gràcies per la dedicatòria!!! I sí, aquesta sóc jo, quan dic "no tinc son" o "no puc dormir", el meu xicot tremola... I alguna vegada he de confessar que també li he bufat a la cara... jajajaja

Però en general s'ho pren bé i riu una estona... Si veig que es comença a emprenyar ja el deixo dormir pobret...

Però és que el Xicot, el Bunny i em sembla que algú més, sou uns dormilegues!!!

Anònim ha dit...

Pobra conilleta bufona!! Jo sí que l'entenc a ella...
Si ella no dorm, no dorm ningú!!
:)

Josep B. ha dit...

On puc comprar l'esprai aquest?