dimarts, 3 de març del 2009

Lectures recents

Últimament he tingut la sort de poder llegir bastant :)

M'he acabat diversos llibres i la veritat Ès que porto una "ratxa" molt i molt bona:

Sense ordre de lectura ni de prioritat, talment com em venen:


  • Saki. Quin gran descobriment mare meva! (justament la persona que m'ha regalat els dos llibres que tinc :P ) Si us agrada el conte curt cínic us el recomano.
  • Cuentos Terroríficos del Viejo Continente, un recull de contes de terror d'autors europeus de la mida de Saki ;), Guy de Maupassant i R.L. Stevenson. A destacar un relat d'un autor que no coneixia, Alexéi Tolstoi, La familia del Vurdalak, una histèria de vampirs que realment em va arribar a fer mirar per la finestra per assegurar-me que no hi hagués res a fora!.
  • i at last but not least un llibre amb el qual estic disfrutant una autèntica bestiessa, sabeu aquells llibres que deleiten? aquells llibres que estan ben escrits perquè si, aquells que simplement fascinen i que fan que hi entris i que disfrutis? doncs apa! un altre clàssic, l'Odissea , traducció del mestre Carles Riba. Simplement èpic!. Admeto que és un llibre que pot costar una miqueteta de llegir. Jo fa poc em vaig llegir la Ilíada , i per tant tinc a tots els déus i expressions poètiques homériques fresques. Que bó mare meva. Eps, consti que encara no l'he acabat, porto tant sols 2 dies llegint-lo.
Apa :)

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

prenc nota dels c ontes curts cínics