dimecres, 7 de maig del 2008

Bunny vs SOAP (II)

En Bunny estava fora de sí, no s’ho podia creure. És que no podia ser. 

Va arribar a les portes del congrés. Li sortia fum de les orelletes. El saló de congresos era gran, però ho tenia tot estudiat. Primer va agafar una escala i va tapiar una per una les 8 finestres de la sala. A dins veia com homes i dones ben vestits i tots amb portàtils xerraven i xerraven i reien els fills de puta.

Va acabar amb la última finestra, no s’obririen ni a patades. Ara tocava la porta d’emergència de la sala. Va anar-hi i hi va cavar una trinxera, a dins hi va posar tot d’estaques i fil espinós. La única entrada/sortida del palau de congresos era la porta principal. I per allà no hi sortiria ningú.

Va pujar al T-90, el va posar amb pilot automàtic. 20 metres cap a endavant i ja estaria. Es va posar sentat sobre el canó i va agafar la XM312. Es va ajustar les ulleres i va engegar el tanc. 






La porta del congrés de Web Services i Service Oriented Architectures va caure a terra totalment aplastada, quan la pols es va disipar es va veure un tanc rus amb un conillet blanc darrera una ametralladora a sobre. El congresistes, tots fans del SOAP i dels Web Services s’ho miraven horroritzats. 

En Bunny va cridar:
“ I DIEU QUE AMB ELS WEB SERVICES HI HA COMPATIBILITAT ENTRE PLATAFORMES?”

i la gent va dir al unisó: 
“Si, clar”

I en Bunny va contestar: 
“ I per què cullons l’Axis provoca incompatilibitats amb el WSIT a runtime? CABRONS!!!”

En Bunny va polsar un botó i la torreta del t-90 va girar-se i va començar a disparar projectils tot seguint un angle de 180º, mentres en Bunny disparava i disparava, apuntan al cap dels fans dels WS SOAP, destrossant-los literalment a tots. 

5 minuts després no hi havia cap mena de moviment a la sala de congresos. Al terra hi havia una pasta vermellosa i enganxosa. En Bunny va saltar del tanc i va dirigir-se cap a la sortida d’emergència, allà al fosat hi havien 4 o 5 SOAPers que havien intentat fugir, estaven totalment empalats. 

Ja més tranquil en Bunny va agafar el tanc i va tornar cap a casa. Pel camí va repostar gasolina. 

1 comentari:

Josep B. ha dit...

Ai! Aquest Bunny trapella! Què no veus que ara hauran de netejar-ho tot! I la sang costa molt de treure.

;)