dilluns, 1 de desembre del 2008

L'origen de les espècies (I)

L'origen de les espècies, o d'on cony sortim?

Una pregunta difícil, hi ha qui diu que venim dels monos, hi ha qui diu que venim d'un altre planeta, hi ha qui diu que ens va crear un ent superior sense gaire res més a fer i n'hi ha d'altres que asseguren que ens va crear un gran plat d'espaguettis volador.

Bé, jo no vull ser menys i també tinc la meva teoria, aquí va:

Al començament no hi havia res, llavors va haver-hi un instant on tot es va convertir en blanc, llavors en groci finalment en fúcsia. I llavors va aparèixer una gran bola de terra. Li direm planeta terra.

Una sèrie de reaccions químiques va fer que en el planeta aquest es creesin 3 elements bàsics:
- Nocilla
- Cervesa blanca
- Turró de Jijona.

Els tres elements van conviure durant una temporada. Posem uns 5 millions d'anys, 3 mesos i 4 segons.

Llavors va caure un satèl·lit del planeta Raticulín, portava el 4rt element que feia falta per crear vida. Si, la ginebra.

El satèl·lit va caure amb tanta mala baba que va fer explotar una part del planeta, va haver-hi una altre reacció química i van aparèixer les 3 primeres coses vives, però...

no eren iguals. La primera mol·lècula viva, de composició rica en cervesa, va continuar arrastrant-se cap als mars de cervesa i s'hi va submergir.
La segona, rica en nocilla va entrar a les profunditats dels mons subterranis.
La última, rica en turró va quedar-se a la superfície, prop de forat on el satèl·lit, en forma de botella blava havia fet el cràter.

pd.- Sí, necessito vacances.

1 comentari:

Ana ha dit...

cervesa blanca? No n'havia sentit a parlar mai :S